Sankt Hans guide

København byder på mange Sankt Hans-arrangementer den 23. juni. Vi har fundet de bedste af dem og sat dem sammen med en lille restaurant-anbefaling.  

 

Kulturhuset Islands Brygge

Der er Sankt Hans-bål på Islands Brygge lige ved Kulturhuset. Kun 5 minutter derfra finder du Scarpetta. Scarpetta er en både en moderne, men også autentisk italiensk restaurant. Det betyder, at vi på Scarpetta tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter, som præsenterer den side af Italien, som de fleste københavnere måske ikke kender.

 

Bestil bord til Scarpetta på Islands Brygge her og se hele menuen her

Frederiksberg Have

Ikke langt fra Frederiksberg Have på Værnedamsvej  ligger Les trois cochons. Les trois cochons er en lokal fransk bistro, som tager udgangspunkt i gode franske råvarer og specialiteter og det gode klassiske håndværk, som kendetegner en ærkefransk restaurant. På Vesterbrogade finder du Spuntino, som serverer moderne italiensk mad og på Gasværksvej Jah, hvor der står japanske soul-food på menuen.

 

Bestil bord til Les trois cochons her og se hele menuen her

 

Bestil bord til Spuntino her og se hele menuen her

 

Bestil bord og se menuen på Jah her

 

Nyhavn

Vil du se bål i Nyhavn, ligger vores italiensk osteria Vespa i St. Kongensgade ikke ret langt væk. På vespa serverer vi autentisk italiensk mad med gode italienske råvarer og specialiteter. Stemningen er hjertelig og afslappet, og en aften på Vespa er enkel. Menuen er fastlagt og består af mange forskellige antipasti serveringer, som bliver serveret samlet til hele bordet.

 

I Lille Kongensgade ligger Llama. Llamas menukort er stærkt inspireret af det latin- og sydamerikanske kontinent fra Lima i Peru til Chile, Argentina, Bolivia og Mexico, men med respekt for vores nordiske rødder og råvarer. Llama serverer også masser af cocktails.

 

Bestil bord til Vespa her og se hele menuen her

 

Bestil bord til Llama her og se hele menuen her

 

Blågårds Plads

Skal du holde Sankt Hans-aften på Blågårds Plads, kan du passende tage en tur på Scarpetta, som denne aften hoster en Italian Cook-off med Martin Paaske, hvor vi serverer en 6-retters menu til 495 kr.

 

Er du mere til skaldyr, bøffer og cocktails? Så tag i stedet på Oysters & Grill i Sjællandsgade.

 

Køb billet og læs menuen til Italian Cook-off her

 

Bestil bord til Oysters & Grill her og se hele menuen her

 

Amagerbro

Hvis du holder Sankt Hans ved Amager Strandpark. Kan du inden da gøre holdt på italy ved Amagerbro station. Hér kan du spise dig mæt i klassiske italienske retter med en 3-retters menu til 195 kr. Ligeledes kan børnene også få en speciel børnemenu til bare 75 kr.

 

Bestil bord til italy på Amager her og se hele menuen her

 

 Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv