Italian cook-off hos Scarpetta Rantzausade

Køb billet her

Nogle gange er der bare noget, der er så godt, at man bliver nødt til at dele det med andre. Og dette er én af de gange.

D. 22 og 23. Juni inviterer vi nemlig en rigtig god ven af huset indenfor i køkkenet på Rantzausgade til en vaskeægte venskabelig italiensk cook-off.

Dér vil, med udgangspunkt i masser af gode italienske og danske råvarer, blive serveret en særlig 6-retters menu med snacks og alt, hvad der hører til.

Derudover vil der også være en “gastro-goodie-bag” med italienske delikatesser til alle.

Det er ikke hvem som helst, vi får ind bag gryderne i køkkenet på Scarpetta. Martin Paaske har blandt andet en baggrund som køkkenchef på Filicudi Resort & Restaurant i Italien og Restaurant Fiasco hér i København. Derudover har Martin også arbejdet flere år på Restaurant Gammel Mønt. Men det var kærligheden til de gode italienske råvarer, der i begyndelsen af 2016, fik Martin til at starte firmaet Pasta Brødrene. Pasta Brødrene tager to gange om ugen til Italien og håndplukker de bedste italienske råvarer, som vi så nyder godt af herhjemme. 

Aperitif

Piel di sapo melon, verbena og gin.

Snack

Bøffelmozzarella fra Battipaglia ved Salerno
Sicilianske mandler
Sformato på aubergine med frisk tomatsauce og bagt ricotta
Oliven med urter
Pizza med pecorino, blomkål og trøffel
Cinta senese skinke
Foccacia

Menu

Tatar af kalve lårtunge med citron, brøndkarse og sommertrøffel

Kold grøn suppe, med grillet tun
~
Linguine med rejer og ristet brødkrumme
~
Fisk a la ghiotta med tomat, kapers, oliven og urter
~
Tagliata di manzo med grønne asparges, persille og crumblino.
~
Pisket vanilje panna cotta med jordbær, foccacia og olivenolie.

Sødt til kaffen

Små citrontærter og cassata siciliana

Still/sparkling vand ad libitum

495 kr.

Køb billet her



Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv