Ny menu på Spuntino

Jagten på de bedste råvarer kan tage en vidt omkring. Nogen gange bliver man nødt til at tage helt til Italien, mens man andre gange kan nøjes med et smut op til Limfjorden. På den nye menu på Spuntino har vi gjort begge dele og har samlet de bedste råvarer fra både danske Spis Min Gris, Søren Wiuff, Kiselgården, Knuthenlund, men også parmaskinke fra Emilia Romagna og laks fra Hiddenfjord. Se hele menuen her: 

ANTIPASTI
 
Parma skinke
24 mdr. lagret fra Emilia Romagna
 
~ 0 ~
 
Crudité af lokale grøntsager
med røget ricotta
 
~ 0 ~
 
Crudo af færøsk laks
med citrus & chili
 
PRIMO
 
Linguine pasta
med hestebønner, pancetta & økologisk Monte Veronese ost
 
SECONDO
(vælg mellem - min. 2 pers.)
 
Stegt økologisk okse fra Varde Ådal
med citron cremefraiche & blomme chutney
~ serveret med crepes, urter, salat og syltede grøntsager ~
 
~ eller ~
 
Stegt kulmule
med tatarsauce & fiskesauce
~ serveret med crepes, urter, salat og syltede grøntsager ~
 
DOLCE
 
Sorbet lavet på yoghurt fra Knuthenlund
med karamelliseret fåremælk og økologiske rabarber
 
295,-



Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv