Oysters & Grill

Åbningstider:
man - søn kl. 17.30-24.00
Køkkenet lukker kl. 21.30Sjællandsgade 1B
2200 København N
+45 70 20 61 71
oysters@cofoco.dk

På Oysters & Grill må du godt plette på voksdugen. Og det er op til dig, om du vil nøjes med at slynge et halvt eller helt dusin østers ned i gabet, eller om der også er plads i maven og budgettet til hovedret og/eller dessert.

Oysters & Grill er som navnet mere end antyder noget så basalt som skaldyr og bøffer. På engelsk kalder man det surf & turf, men du behøver ikke blande. Du behøver heller ikke tage dit pæneste tøj på. I det hele taget er der meget lidt du behøver eller bør.

Forestil dig kombinationen af en restaurant på Mallorca, en fransk bistro, soundtracket fra en Bollywoodfilm, en havneby på Gran Canaria, Østberlin og en charterrejse til Costa Brava, så har du Oysters & Grill.

Når man lægger sin restaurant midt mellem Nørrebros shawarmabarer kan resultatet ikke blive andet end street og afslappet. Vi rynker ikke på næsen af om du bestiller den rigtige vin eller for den sags skyld husets vodka til maden.

Og så lover vi, at du ikke bliver klædt af til skindet. Hvad enten du er i sweatshirt eller silkeskjorte.


Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv