Scarpetta Islands Brygge

Åbningstider
man - søn kl. 18.00 - 24.00
Køkkenet lukker kl. 22 man - lør og kl. 21.30 søn
Islands Brygge 81F
2300 København S.
+45 70 20 71 72
scarpetta2300@cofoco.dk

Det er en klassiker at tale om det italienske landkøkken. På Scarpetta foretrækker vi den mere urbane version af støvlelandets madtraditioner.

Scarpetta betyder "lille sko", og er også udtrykket for at bruge et stykke brød til at slubre det sidste sovs fra tallerkenen.

Med Scarpetta anerkender vi, at det rå og sanselige landlige italienske køkken også fungerer i Milano og Firenze, hvor det hele kører lidt hurtigere og alting er i konstant udvikling.

På Scarpetta finder du ganske vist (selvfølgelig!) risotto, ravioli, pizza og pastaretter, men i forsøget på at tilføre ”det traditionelle” noget nyt, tager vi udgangspunkt i de skandinaviske råvarer. Og krydrer oplevelsen med dansk design blandt andet i skikkelse af Hans Wegners Y-stole.

Det moderne storbymenneske kræver valgmuligheder og Scarpettas menukort byder både på en lang række retter i forretstørrelse, så du dermed kan kombinere din egen menu på kryds og tværs - eller vælge en fem-retters menu, som vi har sammensat for dig.  

Scarpetta har med stor succes eksisteret på Nørrebro siden 2009. To år senere fik vi muligheden for at åbne i det ombyggede A-Huset, hvor der er blevet plads til tomandsborde, langborde, sofabåse i lyst læder og siddepladser i baren.


Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv